201.Refer to the exhibit. What is the correct addressing for a frame and packet received by Host B from Host A?
A: Destination MAC: 0011.43da.2c98
Source MAC: 0070.0e8f.088a
Destination IP: 192.168.60.5
Source IP: 192.168.24.5
B: Destination MAC: 0011.43da.2c98
Source MAC: 00b0.d0ef.5f6a
Destination IP: 192.168.60.5
Source IP: 192.168.24.5
C: Destination MAC: 0011.43da.2c98
Source MAC: 0070.0e8f.088a
Destination IP: 192.168.60.5
Source IP: 192.168.60.1
D: Destination MAC: 0011.43da.2c98
Source MAC: 0070.0e97.af4e
Destination IP: 192.168.60.5
Source IP: 192.168.60.2
Correct Answers: A
202.Refer to the exhibit. The network administrator has verified that a functioning cable connects Switch1 and Switch2. From the output that is shown, what two pieces of information can the administrator validly conclude? (Choose two.)
A:Using a source MAC address of 0009.11f3.8848, Switch2 is sending frames to Switch1.
B:Interface fa0/1 on Switch1 is in a shutdown state.
C:The status of fa0/2 should be checked on Switch2.
D:There is likely to be an IP address issue on Switch1 fa0/1.
E:The interface is functional at OSI Layer 1.
Correct Answers: C, E
203.You and a co-worker have established wireless communication directly between your wireless laptops. What type of wireless topology has been created?
A: BSS
B: ESS
C: IBSS
D: SSID
Correct Answers: C
204.Refer to the exhibit. Two buildings on the San Jose campus of a small company must be connected to use Ethernet with a bandwidth of at least 100 Mbps. The company is concerned about possible problems from voltage potential differences between the two
buildings. Which media type should be used for the connection?
A: UTP cable
B: STP cable
C: coaxial cable
D: fiber optic cable
Correct Answers: D
205.What is the maximum data rate specified for IEEE 802.11b WLANs?
A: 10 Mbps
B: 11 Mbps
C: 54 Mbps
D: 100 Mbps
Correct Answers: B
206.Refer to the output of the two show commands in the exhibit. If an administrator tries to ping host 10.1.8.5 from host 10.1.6.100, how will the ICMP packets be processed by Router A?
A: The packets will be discarded.
B: The packets will be routed out the S0/0 interface.
C: The packets will be routed out the S0/1 interface.
D: The packets will be routed out the Fa0/0 interface.
Correct Answers: C
207.A network administrator is configuring the routers in the graphic for OSPF. The OSPF process has been started and the networks have been configured for Area 0 as shown in the diagram. The network administrator has several options for configuring RouterB to ensure that it will be preferred as the designated router (DR) for the 172.16.1.0 /24 LAN segment. What configuration tasks could be used to establish this preference? (Choose three.)
A:Configure the priority value of the Fa0/0 interface of RouterB to a higher value than any other interface on the Ethernet network.
B:Change the router id of Router B by assigning the IP address 172.16.1.130/24 to the Fa0/0 interface of RouterB.
C:Configure a loopback interface on RouterB with an IP address higher than any IP address on the other routers.
D:Change the priority value of the Fa0/0 interface of RouterB to zero.
E:Change the priority values of the Fa0/0 interfaces of RouterA and RouterC to zero.
F:No further configuration is necessary.
Correct Answers: A, C, E
208.IP addresses and routing for the network are configured as shown in the exhibit. The network administrator issues the show ip eigrp neighbors command from Router1 and receives the output shown below the topology. Which statement is true?
A: It is normal for Router1 to show one active neighbor at a time to prevent routing loops.
B: Routing is not completely configured on Router3.
C: The IP addresses are not configured properly on the Router1 and Router3 interfaces.
D: The no auto-summary command configured on the routers prevents Router1 and Router2 from forming a neighbor relationship.
Correct Answers: B
Exam CISCO-640-802 v12(2.93) Part 21
0 comments | Labels: CCNA TEST
Exam CISCO-640-802 v12(2.93) Part 20
191.Which are valid modes for a switch port used as a VLAN trunk? (Choose three.)
A:transparent
B:auto
C:on
D:desirable
E:blocking
F:forwarding
Correct Answers: B, C, D
192.Drop
Drag and drop question. Drag the items to the proper locations.
Correct Answers:
193.Refer to the exhibit. A problem with network connectivity has been observed. It is suspected that the cable connected to switch port Fa0/9 on Switch1 is disconnected. What would be an effect of this cable being disconnected?
A: Host B would not be able to access the server in VLAN9 until the cable is reconnected.
B: Communication between VLAN3 and the other VLANs would be disabled.
C: The transfer of files from Host B to the server in VLAN9 would be significantly slower.
D: For less than a minute, Host B would not be able to access the server in VLAN9. Then normal network function would resume.
Correct Answers: D
194.Refer to the graphic. How many collision domains are shown?
A: one
B: two
C: three
D: four
E: six
F: fourteen
Correct Answers: B
195.Refer to the exhibit. The network administrator is in a campus building distant from Building B. WANRouter is hosting a newly installed WAN link on interface S0/0. The new link is not functioning and the administrator needs to determine if the correct cable has been attached to the S0/0 interface. How can the administrator accurately verify the correct cable type on S0/0 in the most efficient manner?
A: Telnet to WANRouter and execute the command show interfaces S0/0
B: Telnet to WANRouter and execute the command show processes S0/0
C: Telnet to WANRouter and execute the command show running-configuration
D: Telnet to WANRouter and execute the command show controller S0/0
E: Physically examine the cable between WANRouter S0/0 and the DCE.
F: Establish a console session on WANRouter and execute the command show interfaces S0/0
Correct Answers: D
196.Refer to the exhibit. For what two reasons has the router loaded its IOS image from the location that is shown? (Choose two.)
198.Refer to the exhibit. A technician is troubleshooting a host connectivity problem. The host is unable to ping a server connected to Switch_A. Based on the results of the testing, what could be the problem?
197.LAB
Correct Answers: A, C
E:Cisco routers will first attempt to load an image from TFTP for management purposes.
D:Router1 defaulted to ROMMON mode and loaded the IOS image from a TFTP server.
C:Router1 cannot locate a valid IOS image in flash memory.
B:Router1 is acting as a TFTP server for other routers.
A:Router1 has specific boot system commands that instruct it to load IOS from a TFTP
server.
A: A remote physical layer problem exists.
B: The host NIC is not functioning.
C: TCP/IP has not been correctly installed on the host.
D: A local physical layer problem exists.
Correct Answers: D
199.A routing protocol is required that supports:
1) routing update authentication
2) an addressing scheme that conserves IP addresses
3) multiple vendors
4) a network with over 50 routers
Which routing protocol fulfills these requirements?
A: RIPv1
B: RIPv2
C: EIGRP
D: OSPF
Correct Answers: D
200.LAB
0 comments | Labels: CCNA TEST
Exam CISCO-640-802 v12(2.93) Part 18
171.Drop
Drag and drop question. Drag the items to the proper locations.
Correct Answers:
172.Refer to the exhibit. What can be determined about routes that are learned from the router at IP address 190.171.23.12?
A: HQ_Router last received an update from 190.171.23.12 at 3:30 am.
B: If HQ_Router does not receive an update from 190.171.23.12 in 30 seconds, all routes from that source will be removed from the routing table.
C: If HQ_Router does not receive an update from 190.171.23.12 in 30 seconds, all routes from that source will be flagged with a hold-down timer.
D: 190.171.23.12 is expected to send an update to HQ_Router for network 190.172.0.0 in 3 minutes and 30 seconds.
Correct Answers: B
173.Refer to the exhibit. A network associate needs to configure the switches and router in the graphic so that the hosts in VLAN3 and VLAN4 can communicate with the enterprise server in VLAN2. Which two Ethernet segments would need to be configured as trunk links? (Choose two.)
A:A
B:B
C:C
D:D
E:E
F:F
Correct Answers: C, F
174.Which tables of EIGRP route information are held in RAM and maintained through the use of hello and update packets? (Choose two.)
A:neighbor table
B:SPF table
C:RTP table
D:topology table
E:query table
F:DUAL table
Correct Answers: A, D
175.Refer to the exhibit. The FMJ manufacturing company is concerned about unauthorized access to the Payroll Server. The Accounting1, CEO, Mgr1, and Mgr2 workstations should be the only computers with access to the Payroll Server. What two technologies should be implemented to help prevent unauthorized access to the server? (Choose two.)
A:access lists
B:encrypted router passwords
C:STP
D:VLANs
E:VTP
F:wireless LANs
Correct Answers: A, D
176.A router learns about a remote network from EIGRP, OSPF, and a static route. Assuming all routing protocols are using their default administrative distance, which route will
the router use to forward data to the remote network?
A: The router will use the static route.
B: The router will use the OSPF route.
C: The router will use the EIGRP route.
D: The router will load balance and use all three routes.
Correct Answers: A
177.Refer to the exhibit. A new subnet with 12 hosts has been added to the network. Which subnet address should this network use to provide enough useable addresses while wasting the fewest addresses?
A: 192.168.10.80/28
B: 192.168.10.80/29
C: 192.168.10.96/28
D: 192.168.10.96/29
Correct Answers: C
178.An access list has been designed to prevent HTTP traffic from the Accounting Department from reaching the HR server attached to the Holyoke router. Which of the following access lists will accomplish this task when grouped with the e0 interface on the Chicopee router?
A: permit ip any any
deny tcp 172.16.16.0 0.0.0.255 172.17.17.252 0.0.0.0 eq 80
B: permit ip any any
deny tcp 172.17.17.252 0.0.0.0 172.16.16.0 0.0.0.255 eq 80
C: deny tcp 172.17.17.252 0.0.0.0 172.16.16.0 0.0.0.255 eq 80
permit ip any any
D: deny tcp 172.16.16.0 0.0.0.255 172.17.17.252 0.0.0.0 eq 80
permit ip any any
Correct Answers: D
179.What is one reason that WPA encryption is preferred over WEP?
A: A WPA key is longer and requires more special characters than the WEP key.
B: The access point and the client are manually configured with different WPA key values.
C: WPA key values remain the same until the client configuration is changed.
D: The values of WPA keys can change dynamically while the system is used.
Correct Answers: D
180.Refer to the exhibit. The network administrator must complete the connection between the RTA of the XYZ Company and the service provider. To accomplish this task, which two devices could be installed at the customer site to provide a connection through the local loop to the central office of the provider? (Choose two.)
A:WAN switch
B:PVC
C:ATM switch
D:multiplexer
E:CSU/DSU
F:modem
Correct Answers: E, F
0 comments | Labels: CCNA TEST
Exam CISCO-640-802 v12(2.93) Part 17
161.Which of the following are key characteristics of PPP? (Choose three.)
A:can be used over analog circuits
B:maps Layer 2 to Layer 3 address
C:encapsulates several routed protocols
D:supports IP only
E:provides error correction
Correct Answers: A, C, E
162.The network administrator of the Oregon router adds the following command to the
router configuration: ip route 192.168.12.0 255.255.255.0 172.16.12.1. What are the results of adding this command? (Choose two.)
D: incorrect IP address mapping
C: mismatched encapsulation types
B: incorrect DLCI
A: mismatched LMI types
165.A Cisco router that was providing Frame Relay connectivity at a remote site was replaced with a different vendor's frame relay router. Connectivity is now down between the central and remote site. What is the most likely cause of the problem?
Correct Answers: B
E: The switch will forward the frame to all ports except the port on which it was received.
D: The switch will remove the destination MAC from the switch table.
C: The switch will return a copy of the frame out the source port.
B: The switch will forward the frame to a specific port.
A: The switch will not forward unicast frames.
164.What will an Ethernet switch do if it receives a unicast frame with a destination MAC that is listed in the switch table?
Correct Answers: B, E
F:SDM
E:IPS
D:IOX
C:IOS
B:IDS
A:ATM
163.What are two security appliances that can be installed in a network? (Choose two.)
Correct Answers: A, C
F:Traffic for network 172.16.12.0 is forwarded to the 192.168.12.0 network.
E:This route is automatically propagated throughout the entire network.
D:Traffic for all networks is forwarded to 172.16.12.1.
C:Traffic for network 192.168.12.0 is forwarded to 172.16.12.1.
B:The command invokes a dynamic routing protocol for 192.168.12.0.
A:The command establishes a static route.
Correct Answers: C
166.Hotspot


Hotspot question. Click on the correct location or locations in the exhibit.
Correct Answers:


167.The Ethernet networks connected to router R1 in the graphic have been summarized for router R2 as 192.1.144.0/20. Which of the following packet destination addresses will R2 forward to R1, according to this summary? (Choose two.)
A:192.1.159.2
B:192.1.160.11
C:192.1.138.41
D:192.1.151.254
E:192.1.143.145
F:192.1.1.144
Correct Answers: A, D
168.Refer to the output from the show running-config command in the exhibit. What should the administrator do to allow the workstations connected to the FastEthernet 0/0 interface to obtain an IP address?
A: Apply access-group 14 to interface FastEthernet 0/0.
B: Add access-list 14 permit any any to the access list configuration.
C: Configure the IP address of the FastEtherent 0/0 interface to 10.90.201.1.
D: Add an interface description to the FastEthernet 0/0 interface configuration.
Correct Answers: C
169.A network administrator would like to implement NAT in the network shown in the graphic to allow inside hosts to use a private addressing scheme. Where should NAT be configured?
A: Corporate router
B: Engineering router
C: Sales router
D: all routers
E: all routers and switches
Correct Answers: A
170.If an ethernet port on a router was assigned an IP address of 172.16.112.1/20, what is the maximum number of hosts allowed on this subnet?
A: 1024
B: 2046
C: 4094
D: 4096
E: 8190
Correct Answers: C
0 comments | Labels: CCNA TEST
Exam CISCO-640-802 v12(2.93) Part 16
151.Refer to the exhibit. The FMJ manufacturing company is concerned about unauthorized access to the Payroll Server. The Accounting1, CEO, Mgr1, and Mgr2 workstations should be the only computers with access to the Payroll Server. What two technologies should
be implemented to help prevent unauthorized access to the server? (Choose two.)
A:access lists
B:encrypted router passwords
C:STP
D:VLANs
E:VTP
F:wireless LANs
Correct Answers: A, D
152.Which statement is correct about the internetwork shown in the diagram?
A: Switch 2 is the root bridge.
B: Spanning Tree is not running.
C: Host D and Server 1 are in the same network.
D: No collisions can occur in traffic between Host B and Host C.
E: If Fa0/0 is down on Router 1, Host A cannot access Server 1.
F: If Fa0/1 is down on Switch 3, Host C cannot access Server 2.
Correct Answers: E
153.Which statements are true about EIGRP successor routes? (Choose two.)
A:A successor route is used by EIGRP to forward traffic to a destination.
B:Successor routes are saved in the topology table to be used if the primary route fails.
C:Successor routes are flagged as "active" in the routing table.
D:A successor route may be backed up by a feasible successor route.
E:Successor routes are stored in the neighbor table following the discovery process.
Correct Answers: A, D
154.Which of the following is true regarding the use of switches and hubs for network connectivity?
A: Switches take less time to process frames than hubs take.
B: Switches do not forward broadcasts.
C: Hubs can filter frames.
D: Using hubs can increase the amount of bandwidth available to hosts.
E: Switches increase the number of collision domains in the network.
Correct Answers: E
155.Refer to the exhibit. After HostA pings HostB, which entry will be in the ARP cache of HostA to support this transmission?

Correct Answers: D
156.Why has the network shown in the exhibit failed to converge?
A: The no auto-summary command needs to be applied to the routers.
B: The network numbers have not been properly configured on the routers.
C: The subnet masks for the network numbers have not been properly configured.
D: The autonomous system number has not been properly configured.
E: The bandwidth values have not been properly configured on the serial interfaces.
Correct Answers: A
157.What are two recommended ways of protecting network device configuration files from outside network security threats? (Choose two.)
A:Allow unrestricted access to the console or VTY ports.
B:Use a firewall to restrict access from the outside to the network devices.
C:Always use Telnet to access the device command line because its data is automatically encrypted.
D:Use SSH or another encrypted and authenticated transport to access device configurations.
E:Prevent the loss of passwords by disabling password encryption.
Correct Answers: B, D
158.What are two characteristics of Telnet? (Choose two.)
A:It sends data in clear text format.
B:It is no longer supported on Cisco network devices.
C:It is more secure than SSH.
D:It requires an enterprise license in order to be implemented.
E:It requires that the destination device be configured to support Telnet connections.
Correct Answers: A, E
159.Refer to the exhibit. The network shown in the exhibit is running the RIPv2 routing protocol. The network has converged, and the routers in this network are functioning properly. The FastEthernet0/0 interface on R1 goes down. In which two ways will the routers in this network respond to this change? (Choose two.)
A:All routers will reference their topology database to determine if any backup routes to the 192.168.1.0 network are known.
B:Routers R2 and R3 mark the route as inaccessible and will not accept any further routing updates from R1 until their hold-down timers expire.
C:Because of the split-horizon rule, router R2 will be prevented from sending erroneous information to R1 about connectivity to the 192.168.1.0 network.
D:When router R2 learns from R1 that the link to the 192.168.1.0 network has been lost, R2 will respond by sending a route back to R1 with an infinite metric to the 192.168.1.0 network.
E:R1 will send LSAs to R2 and R3 informing them of this change, and then all routers will send periodic updates at an increased rate until the network again converges.
Correct Answers: C, D
160.Refer to the exhibit. After HostA pings HostB, which entry will be in the ARP cache of HostA to support this transmission?

Correct Answers: D
0 comments | Labels: CCNA TEST
Exam CISCO-640-802 v12(2.93) Part 15
141.Refer to the output from the show running-config command in the exhibit. What should the administrator do to allow the workstations connected to the FastEthernet 0/0 interface to obtain an IP address?
A: Apply access-group 14 to interface FastEthernet 0/0.
B: Add access-list 14 permit any any to the access list configuration.
C: Configure the IP address of the FastEtherent 0/0 interface to 10.90.201.1.
D: Add an interface description to the FastEthernet 0/0 interface configuration.
Correct Answers: C
142.Refer to the exhibit. What IP address should be assigned to Workstation A?
A: 192.168.1.143/28
B: 192.168.1.144/28
C: 192.168.1.145/28
D: 192.168.1.159/28
E: 192.168.1.160/28
Correct Answers: C
143.Refer to the exhibit. Which address and mask combination represents a summary of the routes learned by EIGRP?
A: 192.168.25.0 255.255.255.240
B: 192.168.25.0 255.255.255.252
C: 192.168.25.16 255.255.255.240
D: 192.168.25.16 255.255.255.252
E: 192.168.25.28 255.255.255.240
F: 192.168.25.28 255.255.255.252
Correct Answers: C
144.An inbound access list has been configured on a serial interface to deny packet entry for TCP and UDP ports 21, 23 and 25. What types of packets will be permitted by this ACL? (Choose three.)
A:FTP
B:Telnet
C:SMTP
D:DNS
E:HTTP
F:POP3
Correct Answers: D, E, F
145.Why does the data communication industry use the layered OSI reference model? (Choose two.)
A:It divides the network communication process into smaller and simpler components, thus aiding component development, design, and troubleshooting.
B:It enables equipment from different vendors to use the same electronic components, thus saving research and development funds.
C:It supports the evolution of multiple competing standards, and thus provides business opportunities for equipment manufacturers.
D:It encourages industry standardization by defining what functions occur at each layer of the model.
E:It provides a means by which changes in functionality in one layer require changes in other layers.
Correct Answers: A, D
146.Drop
Drag and drop question. Drag the items to the proper locations.
Correct Answers:
147.Users on the 172.17.22.0 network cannot reach the server located on the 172.31.5.0 network. The network administrator connected to router Coffee via the console port, issued the show ip route command, and was able to ping the server. Based on the output of the show ip route command and the topology shown in the graphic, what is the cause of the failure?
A: The network has not fully converged.
B: IP routing is not enabled.
C: A static route is configured incorrectly.
D: The FastEthernet interface on Coffee is disabled.
E: The neighbor relationship table is not correctly updated.
F: The routing table on Coffee has not updated .
Correct Answers: C
148.The network security policy requires that only one host be permitted to attach dynamically to each switch interface. If that policy is violated, the interface should shut down. Which two commands must the network administrator configure on the 2950 Catalyst switch to meet this policy? (Choose two.)
A:Switch1(config-if)# switchport port-security maximum 1
B:Switch1(config)# mac-address-table secure
C:Switch1(config)# access-list 10 permit ip host
D:Switch1(config-if)# switchport port-security violation shutdown
E:Switch1(config-if)# ip access-group 10
Correct Answers: A, D
149.What is the maximum data rate specified for IEEE 802.11b WLANs?
A: 10 Mbps
B: 11 Mbps
C: 54 Mbps
D: 100 Mbps
Correct Answers: B
150.Refer to the exhibit. A network associate has configured OSPF with the command:
City(config-router)# network 192.168.12.64 0.0.0.63 area 0
After completing the configuration, the associate discovers that not all the interfaces are participating in OSPF. Which three of the interfaces shown in the exhibit will participate in OSPF according to this configuration statement? (Choose three.)
A:FastEthernet0 /0
B:FastEthernet0 /1
C:Serial0/0
D:Serial0/1.102
E:Serial0/1.103
F:Serial0/1.104
Correct Answers: B, C, D
0 comments | Labels: CCNA TEST
Exam CISCO-640-802 v12(2.93) Part 14
131.When a new trunk is configured on a 2950 switch, which VLANs by default are allowed over the trunk link?
A: no VLANs
B: all VLANs
C: only VLANs 1 - 64
D: only the VLANs that are specified when creating the trunk
Correct Answers: B
132.What should be part of a comprehensive network security plan?
A: Allow users to develop their own approach to network security.
B: Physically secure network equipment from potential access by unauthorized individuals.
C: Encourage users to use personal information in their passwords to minimize the likelihood of passwords being forgotten.
D: Delay deployment of software patches and updates until their effect on end-user equipment is well known and widely reported.
E: Minimize network overhead by deactivating automatic antivirus client updates.
Correct Answers: B
133.An access list was written with the four statements shown in the graphic. Which single access list statement will combine all four of these statements into a single statement that will have exactly the same effect?
A: access-list 10 permit 172.29.16.0 0.0.0.255
B: access-list 10 permit 172.29.16.0 0.0.1.255
C: access-list 10 permit 172.29.16.0 0.0.3.255
D: access-list 10 permit 172.29.16.0 0.0.15.255
E: access-list 10 permit 172.29.0.0 0.0.255.255
Correct Answers: C
134.Refer to the exhibit. All of the routers in the network are configured with the ip subnet-zero command. Which network addresses should be used for Link A and Network A? (Choose two.)
A:Network A - 172.16.3.48/26
B:Network A - 172.16.3.128/25
C:Network A - 172.16.3.192/26
D:Link A - 172.16.3.0/30
E:Link A - 172.16.3.40/30
F:Link A - 172.16.3.112/30
Correct Answers: B, D
135.At which layers of the OSI model do WANs operate? (Choose two.)
A:application layer
B:session layer
C:transport layer
D:network layer
E:datalink layer
F:physical layer
Correct Answers: E, F
136.A network administrator wants to ensure that only the server can connect to port Fa0/1 on a Catalyst switch. The server is plugged into the switch Fa0/1 port and the network administrator is about to bring the server online. What can the administrator do to ensure that only the MAC address of the server is allowed by switch port Fa0/1? (Choose two.)
A:Configure port Fa0/1 to accept connections only from the static IP address of the server.
B:Employ a proprietary connector type on Fa0/1 that is incompatible with other host connectors.
C:Configure the MAC address of the server as a static entry associated with port Fa0/1.
D:Bind the IP address of the server to its MAC address on the switch to prevent other hosts from spoofing the server IP address.
E:Configure port security on Fa0/1 to reject traffic with a source MAC address other than that of the server.
F:Configure an access list on the switch to deny server traffic from entering any port other than Fa0/1.
Correct Answers: C, E
137.Refer to the exhibit. A network associate has configured the internetwork that is shown in the exhibit, but has failed to configure routing properly. Which configuration will allow the hosts on the Branch LAN to access resources on the HQ LAN with the least impact on router processing and WAN bandwidth?
A: HQ(config)# ip route 192.168.1.0 255.255.255.0 192.168.2.5
Branch(config)# ip route 172.16.25.0 255.255.255.0 192.168.2.6
B: HQ(config)# router rip
HQ(config-router)# network 192.168.2.0
HQ(config-router)# network 172.16.0.0
Branch(config)# router rip
Branch (config-router)# network 192.168.1.0
Branch (config-router)# network 192.168.2.0
C: HQ(config)# router eigrp 56
HQ(config-router)# network 192.168.2.4
HQ(config-router)# network 172.16.25.0
Branch(config)# router eigrp 56
Branch (config-router)# network 192.168.1.0
Branch (config-router)# network 192.168.2.4
D: HQ(config)# router ospf 1
HQ(config-router)# network 192.168.2.4 0.0.0.3 area 0
HQ(config-router)# network 172.16.25.0 0.0.0.255 area 0
Branch(config)# router ospf 1
Branch (config-router)# network 192.168.1.0 0.0.0.255 area 0
Branch (config-router)# network 192.168.2.4 0.0.0.3 area 0
Correct Answers: A
138.Which additional configuration step is necessary in order to connect to an access point that has SSID broadcasting disabled?
A: Set the SSID value in the client software to public.
B: Configure open authentication on the AP and the client.
C: Set the SSID value on the client to the SSID configured on the AP.
D: Configure MAC address filtering to permit the client to connect to the AP.
Correct Answers: C
139.LAB
140.The OSPF Hello protocol performs which of the following tasks? (Choose two.)
A:It provides dynamic neighbor discovery.
B:It detects unreachable neighbors in 90 second intervals.
C:It maintains neighbor relationships.
D:It negotiates correctness parameters between neighboring interfaces.
E:It uses timers to elect the router with the fastest links as the designated router.
F:It broadcasts hello packets throughout the internetwork to discover all routers that are running OSPF.
Correct Answers: A, C
0 comments | Labels: CCNA TEST